Richards Kumla klämde till Örebro med 3 – 7 smiley

Kumlas första mål dömdes bort. Vet inte riktigt varför, men Örebros målvakt var galen!

Första gången jag sett protester hjälpa smiley

Jubel efter ett av Kumlas mål!

Idag har vi varit i Kumla och sett på när Kumla mosade Örebro med 7 – 3. Bara Kumla kom igång var det inget snack om vart segern skulle hamna. Richard var inne på alla målen framåt och inget bakåt. Han hade också en assist till första målet men sekretariatet bladdarade till det hela. Det var grinigt på isen från Örebro sida. Är imponerad att Kumla på kort tid växt som lag och inte brydde sig om gnälliga Örebroare, bort dömda mål osv utan körde på och spelade sin hockey. Nu agerar de också som ett lag på isen, inga solister som har företräde. Richard spelar ett lugnt, tryggt och väldigt moget backspel. Tvärtemot ”Karlskogakusinens” swung och swish.

Vid sidan på läktaren stod ett par som väl hade sonen på isen. De hade ingen aning om nya offsideregeln, avvaktande utvisning eller hört talas om interferens m m. Men skrika och gnälla på domaren att han gjorde fel hade de inga problem med.

Man ska ju inte klaga på domaren, han gör så gott han kan, men jag kan ju säga som så att jag har sett bättre domarinsatser smiley