Tommy rapporterar: ”Match idag i Surahammar för Kumla, Kumla vann med 9-2. En av tränarna sá efter matchen att han tyckte det var en av de bästa matcher som laget spelat i höst. Målskillnaden återspeglar inte riktigt styrkeförhållandet under matchen för så överlägset var inte Kumla som siffrorna visar. Däremot utnyttjade man sina chanser mycket väl; målvaktsreturer, genomåkningar, skottillfällen etc. Som vanligt gjorde Richard en bra insats även om han var inne på isen vid ett av baklängesmålen. Men det målet tog Edwin på sig för han stod bakom egen kasse och skulle passa en medspelare men pucken gick istället direkt till en motspelare som utnyttjade tillfället och gjorde mål. Egentligen gjorde Kumla 10 mål men fick ett mål bortdömt – av vilket skäl vet jag ej. Hursomhelst så var det kul att Kumlingarna kunde öka på sin målskillnad för det kanske kommer att behövas när det gäller placeringen i serietabellen.”