Richard har tränat och spelat denna helgen. Söndagsmatch mot Arboga.

Rapport från hockeypappa Tommy:

”Kumla mötte Arboga och det blev ingen direkt fartfylld match. Jag tyckte nog att båda lagen stod ganska stilla. Sin vana trogen så tycker jag att Richard gjorde en bra insats. Visserligen fick motståndarna in ett mål när Richard var på isen men då hade man tillfälligt ändrat uppställningen i första femman så Richard var forward och den ”normala” forwarden skulle hålla backpositionen. Som sagt Richard spelade i första femman och om jag minns rätt så producerade den femman tre av Kumlas fyra mål. Arboga lyckades göra två mål och båda målen gjordes vid enskilda genomåkningar. Slutresultatet blev alltså 4-2 till Kumla.

I veckan som kommer så har Richard tre ispass och sedan match på söndag i och mot Surahammar.”