Hugo inledde sin söndag med match med U-13-div-1-laget mot Arvika. Vinst med 3 -1. En bra match av Bofors. BIK hade en svacka i mitten av matchen när Arvika började närma sig men det var egentligen aldrig någon tvekan om vem som skulle vinna. Inga mål, assist eller utvisningar av Hugo (rätta mig där Niklas om jag minns fel.) trots det gör Hugo en mycket bra match och är till stor nytta för kompisarna på isen och laget som helhet. Hugos utvecklingskurva pekar forfarande brant uppåt. Härligt smiley

Med div-2-laget mot Färjestad senare på eftermiddagen blev det förlust med 4 – 0 och igen inget mål, ingen assist och mest otroligt – ingen utvisning. Ändå var det Hugos bästekompis PA som dömde. Utvisningarna duggade tätt i Bofors och varje gång PA blåste såg sig Hugo om över axel ”är det jag som ska ut?”. Ingen bra match av Bofors. Det började bra men gnistan försvann och många individuella misstag gjorde att BIK förlorade till slut. Men så bra som 4 – 0 var inte Färjestadsmiley

Det saknades inte lägen i Färjestadmatchen