Hugo berättar: ”Bofors har varit i Hammarö och spelat idag, vinst med 4 – 3. Ingen assist eller mål av Hugo eller Hugos kedja idag. Men den kedjan är så skicklig att de lyckades missa öppet mål fyra gånger. En två-minuters vilopaus för Hugo som vanligt. En nödvändig interferens då Hammaröspelaren hade ett bra skottläge i slottet.”

Rapport från hockeypappa-Niklas:

En bra match med två lag som ville spela hockey, högt tempo och vårdat spel. första perioden äger Bofors helt och skulle ha gjort flera mål (Gordon hade varit vansinnig 🙂 ) I andra perioden så kommer Hammarö mera in i i matchen då vi tappar lite i intensitet, pga att vi går på fyra backar från start och en skada på Oscar Bruzelius gör att det måste skakas om i femmorna. men vi fixar det fint och tar nya friska poäng. Hugo är stabil, när jag säger till Camilla på läktaren att Hugo har tappat sitt fysiska spel, så svarar han med att sänka två killar (regelrätt) hans kedja borde nog ha gjort några poäng men vad gör det när vi vinner ändå.

Helg tips: På fredag gör Hugo debut i LLA !! (om ryggen håller)”