Rapport från en frusen hockeypappa, Tommy. ” Kumla vann med 7-3 men segern var inte helt given. Egentligen hade Kumla bara en 1:a kedja de, andra två åstadkom inte så mycket mer än utvisningar, vilka Örebro utnyttjade. Richard spelade riktigt bra idag – både i försvarszon som i anfallszon. Han fick två assists registrerade. Han hade bl a tre riktigt bra skott på mål från blå linje och vid två tillfällen så lyckades medspelarna ”knuffa” in pucken på returen. Vid ett tillfälle när Richard fick pucken i egen zon så fanns det ingen att passa till så Richard drog upp pucken själv i anfallszon och gjorde ett bra pass som man inte kunde förvalta. Däremot var det ingen anfallsspelare som fyllde upp efter Richard när han gjorde sin raid utan Örebro kunde gå till anfall på vår vänstersida (Richard var ju uppe i anfallszon) som var ”tom” och kunde också förvalta situationen genom att göra mål. Örebrolaget hade dessutom några -98:or i sitt lag, vilket kan tyckas underligt eftersom 99:orna i Örebro lär uppgå till ca 30 spelare, så det finns ju lite att välja på.”