Tidigare på dagen spelade Milan mot Lecce. Milan låg i halvtid under med 3 – 0. In med Kevin Prince Boateng och på 14 minuter gör han 3 mål! I 83 minuten gör Mario Yepes 4 – 3 till Milan, pust!

QPR mot Chelsea började inte bra för Chelsea. Underläge med 1 – 0 och två man utvisade, i första halvlek! Inte så snyggt agerande av Chelsea under andra halvlek – måste nog lära sig ta en smäll eller två utan att tappa humöret som de verkade göra. Skönt att Chelsea åkte dit tillslut. Grattis QPR!

Barcelona tappade poäng mot Sevilla, Messi missade en straff, och ligger i och med det en poäng efter Real Madrid i tabellen. Heja Hugo!Slutet på matchen blev dramatiskt. Sevilla fick två spelare utvisade på tilläggstid och Barcelona tilldömdes en straff sedan Iniesta gått omkull lite väl enkelt i motståndarnas straffområde

Hammarby tog sig i kragen i sista minuten och slog Ängelholm