Igår var vi i en kall, kall, kall ishall och det var sommarväder ute. Idag hade vi förmånen att få vara ute och titta på fotboll. Det regnade! Dessutom hade domaren försovit sig så vi fick vara ute en extra halvtimme i väntan på att den svart/vite skulle dyka upp. Tack för den smiley

KB vann med 5 – 0 och hade bud på många flera mål. Kristinehamn hade knappt ett enda anfall och när Jakob och Hugo spelar mittbackar så är det kassaskåpssäkert där bak. Mycket fult och hafsigt och stundtals lite farligt spela av Kristineham men inte fullt så huvudlöst som bilden visar …

Bäst i laget trots 5 mål i baken Kristinehamns målvakt!


Kanske var det Hugos sista fotbollsmatch för säsongen. Till helgen är det hockey både lördag, i Guldsmedshyttan, och söndag, i Hallsberg. KB har match fredagkväll mot Degerfors och på lördag i Nordmark. Sedan är fotbollen slut och hockeyn tar vid. Då får vi i alla fall frysa inomhus smiley