Hallå – Seger med 3-1 i Kristinehamn.

En tuff och tät match mot FC Kristinehamn, vi tar kommandot i första och gör i mitten av den 1-0. Andreas Jansson rinner igenom försvaret och lägger den vid sidan av målvakten. Vi förvaltar ledningen väl halvleken ut. Samma visa i andra KB trycker på och bränner två avancerade chanser.

I mitten så chansar Kristinehamn med att flytta upp deras duktige mittback till mittfältet och det ger resultat direkt. Han passar fram deras supersnabbe forward som rushar förbi William Lindgren och Hugo, lägger en snett inåt bakåt passning som nästa Kristinehamnsspelare sätter ribba in.

Sen börjar Lukas Funke Show. Vi repar mod och byter lite halvchanser innan Lukas tycker det får vara nog. Efter en stark löpning på kanten så vänder han bort hela Kristinehamns backlinje och sätter den distinkt i bortre hörnet till 2-1. Kristinehamn försöker att trycka in en kvittering men Lukas löper på sin kant. Denna gång chippar han fram till Andreas Jansson som inte gör några misstag ensam med målvakten. Slut på matchen.

Hugo då? En bra mach som mittback ihop med Lindgren, inga misstag och några fina bryningar. Såg lite komiskt ut då Kristinehamn hade ett par killar med som var födda -02.

Låter som en härlig match, vi borde varit där smileyförstår jag! Lucas Funke, en kul kille, i onsdags mot Immetorp var han inte intresserad av fotbollsspel överhuvudtaget!smiley Fråga hans farfar!!