Lösryckta citat från Degerfors Ungdoms hemsida:

…. tycker det var underbart att se hur KB-killarna kommer in och blir med i kamratgänget med en gång.

Kul och höra hur våra blå seriekonkurrenter satt och sjöng hejaramsor om Degerfors.

Kul och se och höra våra killar köra KB-leken i Halla med KB-spelarna. Undrar om det blir DIF-leken i Karlskoga nu eller finns den redan där?

Jag finner inte ord för vad nöjd jag är med allt i cupen.

// Göran

….. DIF U (Lars & Roger) är mycket nöjda med helgen. Framförallt hur ni spelare visade att det går att vända underläge till seger. Att vi inte riktigt orkade, eller som Hugos pappa uttryckte det; ”bensinen tog slut”, betyder inte att ni gjorde en dålig insats i förlustmatchen mot Tidaholm. Det är bara så att huvudet inte riktigt hänger med när orken tryter. Man gör till synes enkla misstag, slår felaktiga passningar och orkar inte ta den där extra löpningen som ska öppna upp för kompisarna.

Men den största glädjen har ändå varit det härliga Go som genomsyrat laget under hela helgen. Såväl 99-spelare, som 98-spelare och KB-spelare har ALLA bidragit till att jag (och Roger) haft en fantastisk fjärde och sista Sommarcup. Det har varit en fröjd att se samtligas inställning, Glädje i medgång och besvikelse i motgång. För visst får man deppa efter en förlust, men när alla lämnade Stora Halla med mungiporna upp, ja då vet man att alla har haft kul.

Samtliga spelare önskas lycka till i sina ordinarie lag – oavsett tröjfärg!

//Lars