Idag var det match på Stora Valla. Jag trode det var 19:00 så Pelle och jag missade första halvlek. Ingen förlust fick vi höra. Grabbarna kom inte upp i normal standard. I alla fall inte de som spelat i helgen.

KB blev bestulna på en straff. Vi pratade just då straffsituationen inträffade med domarbasen Eva Fredriksson och hon höll med smiley Eva bor i Åtorp och hennes grabb spelar (var skadad idag) i Degerforslaget som KB mötte så jag tror att straffen var rätt klar om tom Eva höll med. Men det är Degerfors – Bara i Degerfors.

Hugo trillade på som vanligt smiley

Nu har vi fotbollsledigt ett tag. KB:s nästa match hemma är den 5 augusti men då är vi på Sardinien smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Nästa match Hugo spelar blir troligtvis hemma mot Sporten den 10 augusti. Jag ska kolla vilken tid…..