Årets tjurigaste lag = Adolfsberg (min kommentar)

KB – Adolfsberg:

”Innan match var det mycket snack att vara på tårna och sätta full fart redan från början och det gjorde vi verkligen. 1-0 kom rätt omgående genom Hugo som satte bollen bredvid målvakten efter ett fint anfall. Adolfsberg kom in i matchen allt mer och satte oxå en kvittering till 1-1. Adolfsberg ångar på rätt bra och har bud på fler mål, en gång mirakelbryter Hugo på mållinjen och jag lovar: det var värlsklass på det ingripandet !

Halvleken präglades av ett i mitt tycke allt för fysiskt spel som knappast gagnar och utvecklar ungdomsfotbollen. Jag försökte prata med domaren och Adolfsberg´s ledare om saken under periodpausen men de tyckte det var rätt ok nivå på spelet.

I andra halvek lyckas vi på något konstigt sätt tråckla in bollen efter en mycket rörig sekvens i deras straffområde, målskytt var HP. Det fysiska spelet fortsätter och vi står upp förvånadsvärt bra. 3-1 gör Hannes R och efter det är det mycket hårt spel och fula efterslängar långt efter att bollen spelats iväg.

Adolfsberg gör 2-3 på ett långskott när ca 30 sek återstår av matchen men hinner inte få till någon riktigt bra kvitteringschans innan matchen är över.

Plus till hela laget som stod upp bra i närkamperna och till Hugo för brytning även om den kostade två dubbar i tinningen. Inget osjysst i den sekvensen dock.

Men något är fel när varken vi eller Adolfsberg knappt har spelare kvar för att slutföra machen och något är fel när 3-4 motståndare vägrar tacka för matchen!”

//Ove – ledare i KB:s P-99