Knyckt från KB:s hemsida, skrivet av Ove.

BK Forward-KB

”Inför matchen mot BK Forward så laddade vi på IKEA där vi käkade, mycket bra idé av trumslagar-Erik. På samlingen innan match pratade vi om att vara på tårna och på tårna var vi och efter exakt 22 sek ledde vi matchen med 1-0 efter ha spelat precis som vi pratat om innan matchen, bra jobbat grabbar ! Av bara farten gör vi 2-0 och

3-0 oxå innan 10 min gått. Sen ville alla göra mål och visst chanser har vi men det finns en motståndare oxå. BK Forward reducerar till 1-3 innan domaren blåser för halvlek.

I andra har vi ett bra grepp om spelet och gör oxå 4-1 och även 5-1 men BK Forward som är desperata och anfaller med allt de har gör 5-2. Vi har dock tillräckligt med chanser för att göra tvåsiffrigt men slutresultatet skrivs till tennissiffrorna 2-6. En mycket bra första 10 min av oss som mer eller mindre punkterar matchen.

Plus till Hugo som var stor dominant första 10 min samt till våran hjälte Jesper som vårdar boll och vinner närkamper och ligger bakom extremt mycket av våra målchanser. Även HP ska ha plus han är alltid en publikfavorit med sitt frejdiga anfallspel, fotboll ska vara kul och det är det när HP är på humör.”

HP=Hannes Persson läser jag

”trumslagar-Erik” – den historien kan Niklas berätta vid tillfälle smiley eller Hugo