Med en spänd förväntan från KB och publikens sida började matchen. Karlstad hade dock ett enormt tryck mot KB:s mål i början på första halvlek. KB åt sig så småningom in i matchen och fick igång sitt fina spel som de brukar. Andreas gjorde 1 – 0 till KB och då både trodde och hoppades vi i publiken på att kanske, kanske, men …. Karlstad hade en ytterligare en växel och pressade på enormt efter KB:s mål. Sett över hela matchen vara segern för Karlstad rättvis men blev några mål för mycket. Kanske var KB lite spända inför allvaret i matchen. En del spelare kändes lite krampaktiga och spelet fungerade bara stundtals.

Citat saxat ur KB:s eget referat av matchen: ”Extra plus till Alexander för ett antal fina räddningar och även till Hugo som krigar o kämpar i varje duell. Jesper gör oxå en mycket god insats.”

Faster tyckte också så men vill ju inte dra på förstort när det är brorsonen. smiley

Bra jobbat Hugo smiley

Kan ingen berätta för Hugo att det gör ont att stå i mursmiley

Å pappa får sig en genomkörare på kanten

Andreas mål smiley