KB Karlskoga – FC Kristinehamn 3 – 2

KB inledde matchen klart bäst, flera fina chanser de första 5 minuterarna. Mittfältet fördelade bollarna snabbt och exakt på de backar och yttermittfältare som stack fram på kanterna. KB gjorde första målet genom Lucas och efter det rasade det fina spelet samman. Kristinehamn gick upp och ledde med 2 – 1 tills det bara var minuter kvar. Då samlade KB-grabbarna ihop sig och fixade både kvittering och vinstmålet. Vinstmålet var en snygg frispark (det var Hugo som trillade, den lille Italienaren). Vinsten var helt klart rättvis och om skorna satt på rätt fot på en del av spelarna skulle KB ha vunnit med många fler mål.