Killarna hade beställt inte bara att få Cannelloni nästa gång de var på besök utan också att få lära sig hur man lagar till denna maträtt. Hugo skulle laga Cannelloni med ost och skinka i fyllningen och Richard den klassiska varianten med köttfärssås. I tisdagkväll på påsklovet var det dags.

Ska man fylla Cannellonirör med köttfärssås är det bra att göra såsen en stund innan så att såsen hinner kallna. Richard och morfar gjorde köttfärssåsen dagen innan och eftersom morfar är en riktig karl, dvs bara kan göra en sak i taget, blev det inga bilder tagna då.

Det skulle också vara förrätt och efterrätt och där hade killarna valt grillad Haloumi och glass med färskfrukt.

De fick också bestämma dukningen, glas och porslin och servetter. Det matchades friskt.

Kockarna med medhjälpare

Dukningen

Här läggs sista handen vid Cannellonin

Haloumin steks

Förrätten klar

så även Cannellonin med ost- och skinka till vänster och Richards köfttfärs till höger

Efterrätt

Glass, melon och Papaya