Kumla vann mot Bofors med 8 – 5. Bofors kom till spel med endast två femmor då KSK-pojkarna spelade fotbollscup. Kumla ställde upp med i stort sett ordinarie lag. Kumla ska nästa helg spela en Cup i Norrköping och ville ha en genomkörare.

På den del där Boforssupportrarna satt före matchen talades det om ”en hedersam förslut osv” med tanke på att Bofors var så få spelare samt att Kumla i tidigare möten visat sig vara ett mycket duktigt hockeylag.

Men Bofors bjöd på ett hårdnackat motstånd och var uppe i 4 – 4, 1:27 i 3:e perioden. Bofors fick tyvärr en svacka strax därefter, tröttheten kom ikapp en del spelare samt att man fick en väldigt hård utvisning för förmånga spelare på plan, då kopplade Kumla greppet om matchen och släppte aldrig in Bofors i matchen igen.

Suveränt kämpat av Boforsspelarna genom hela matchen, aldrig ge upp trots att de måste ha varit mycket trötta. Fint spel av Kumla som har många härliga lirare i sitt lag.

Hugo gjorde första målet. Drog på sig en utvisning efter att ha tappat klubban i hjälmen på den liggande nr 11 i Kumla. Richard fixade en assist på ett fint skott från blå där någon sedan rakade in returen.

En väldigt, väldigt bra, rolig och spännande match fick vi se idag.