Om man ska vinna en fotbollsmatch är det elementärt att man försöker med det också, helst från start och inte när det endast är 10 minuter kvar. City verkade mer bekymrat över att kanske få stryk än att vinna mot Chelsea – då går det ofta som det gick. Kan inte säga annat än att Chelsea vann rättvist. Den ”blå maskinen” som har hackat tidigare under säsongen verkar ha startat nu. Stackars Manchester United när de möter Chelsea i Champions League. Om sedan Arsenal inte slarvade bort poäng hit och dit kanske det skulle kunna hetta till i toppen rejält! City slår United i FA-cupen, då vinner Manchester United ingen ting smiley

Det syntes dåligt men så här är det:

Man U 30 matcher 63 Poäng

Arsenal 29 matcher 58 poäng

Chelsea 29 matcher 54 poäng

Man City 30 matcher 53 poäng

Tottenham 29 matcher 49 poäng

Liverpool 30 matcher 45 poäng