Hockeypappa Tommy berättar: Match idag mellan Kumla och Örebro, Kumla vann med 15-9. smiley Det är sällan man är med på en sådan målrik match. Richard var inte med – han stod i båset som lagsupport. Man spelade 3×20 min. I de två första perioderna så hade tränarna satt ihop femmor som innebar att i två av femmorna ingick de ”bästa” och i tredje femman spelade övriga. Det fick till följd att de två första femmorna gjorde målen medan den tredje femman var inne då Örebroarna gjorde mål. I tredje perioden så ändrade man om lite grand så det blev relativt jämna femmor.

I veckan fick vi veta att Richard är uttagen till det lag som ska spela ”elitserien” i Kungsbacka den 12 mars. Richard blev jätteglad att han blev uttagen och ser fram mot den cupen.

Richard spelade inte eftersom han gått och dragit så länge med att må halvdant. Enligt läkaren så har Richard fått en virusinfektion som man inte kan behandla utan den måsta kroppen läka själv. Fortfarande enligt läkaren så blir Richard bra om inte förr så när våren kommer. Han kan dock träna och ”matcha” så länge han inte har feber. Dessutom ska han inte träna mer än vad han orkar.