Hej på er!

Som jag nämnde i går så spelade Kumlalaget dåligt samtidigt som Hallsbergarna spelade riktigt bra. Hallsbergarna åkte skridskor vilket egentligen ingen gjorde i vårt lag.

Dessutom hade de (Hallsbergarna) ett bra passningsspel och sköt bra. Jag tror att skottstatistiken blev ganska lika men våra killar fick inte in pucken i buren. Vårt lag ådrog också ett antal ”onödiga” utvisningar och 4-5 av Hallsbergs mål gjorde de i powerplay så med färre utvisningar så hade deras vinstmarginal blivit mindre och inte som nu 7-2. I ett försök att vara objektiv skulle jag vilja säga att Richard och hans backkompis Edvin var de enda som säkert och bra medan nästan alla andra blev jag ganska besvikna på. Visserligen visade några både vilja och energi men vad hjälper det när laget som sådant inte fungerar. Ska bli intressant och se hur de kommer att spela på lördag mot Örebro om det blir bättre. Kanske det är så att man har ett ”Hallsbergs-syndrom” som gör att det låser sig för dem i matcher mot Hallsberg.

Hoppas solen skiner på er också idag. Det var som Lundastudenterna skrev i ett mail till Uppsalastudenterna en härlig vårdag; ”Vi har vår i luften – var har ni er?”

Hejsningar/ Tommy