Hej! Skriver hockeypappa Tommy, och fortsätter:

”Ja, som Du såg så blev det 3-3 i matchen mot Hällefors. Efter två perioder så ledde man med 2-1 men sedan i 3:e perioden så blev det först 2-2, sedan 2-3 och sedan i slutminuten blev det 3-3. Kumla spelade bra i 3:e perioden men som vanligt hade man det lite svårare i 1:a och 2:a. De är lite för ”sega” på ”morgonen”. Hällefors 3:e mål skulle jag vilja tillskriva oförmåga hos Kumlas forward att möta en ensam spelares attack mot målet. Man han lät honom fånga upp pucken i egen zon och gjorde inget för att möta eller stoppa honom. När han sedan kom till våra backar så hade de fullt upp att markera, vilket innebar att när de gick på så sköt han och då blev det mål. Forwards ska ju vara de första försvararna och när de inte attackerar motståndarna så blir det gärna fritt fram. Som tur var fanns inte Richard på isen vid detta tillfälle. Som vanligt gjorde Richard ett stabilt intryck även om han vid ett tillfälle framför eget mål ”råkade” passa en motspelare men som tur var så reddes situationen upp. Slutintycket blev som någon spelare sá; ”Vi förlorade i alla fall inte.”

Vi får väl se hur det går i Guldsmedshyttan nästa lördag – det kan bli riktigt tufft.”