9 mål av Forshaga är kanske lite i överkant. Forshaga fick i första perioden in målen lite för lätt och så har ju Bofors sååååååååå svårt att få in pucken. 0 – 5 första perioden men ”bara” 2 – 4 i andra. Forshaga är lite för bra för att släppas upp till 0 – 8 innan man börjar spela smiley Men en bit in i andra började Bofors visa moral trots det stora underläget och visa vad laget faktiskt kan. Forshaga åker bättre skridskor och skjuter bättre men spelmässigt är jag inte imponerad.

Gott gry och härligt goo i Bofors i slutet av matchen gör att man som supporter kan ha hopp om framtiden smiley. Det var till och med fart i båset – Frippa flaggade för säkert dubbelt så många offsider och icingar som domaren såg smiley. Bra jobbat i båset. Hugo hade en mellandag, några jättebra byten. Ingen utvisning! Suveränt bra jobb av målis i närkampsspelet men Forshaga hade en kille som pricksköt helt suveränt på avstånd, inte mycket att göra där.

Har några funderingar: Varför ingen utvisning i samband med straffen? Var verkligen Albins utvisning OK? Tyckte han tog pucken före spelare!

Sorry, en missad straff!

Coolaste killen i hallen – kortbyxor smiley