Richards lag mötte idag Hällefors på hemmaarenan och vann med 1-0. Det var tufft motstånd vilket man inte varit van vid. Jag tror att Hällefors vann skottstatistiken men lyckades inte få in pucken i Kumlamålet. Mot slutet blev det halvruffig match och Hälleforsarna tog ut sin målvakt – men som sagt det hjälpte inte. Laget var inte riktigt sig likt. De som man är van vid att göra bra ifrån sig var mediokra idag. Kanske berodde det på att det var ett tufft motstånd – jag vet inte men de spelade inte lika bra som de brukar göra. Dock var Richard väldigt nöjd, han sá att det var den skojigaste matchen i höst. Antagligen berodde det också på att utgången av matchen inte var given som den har varit i de flesta övriga matcher de spelat i höst. Som vanligt gjorde Richard en habil insats. Som tränare borde det kännas bra att ha en spelare som är jämn i sin insats och inte ha en spelare som är superbra i ena stunden och sedan gör avgörande misstag i den andra.

Tommy

Vi på XV-19 tackar Tommy för referatet efgtersom ( vi ) har adventsstädat hela dag och inte varit på matchen, men vi kommer på någon hemmamatch och kollar hur Richard sköter sig.