Ämne: Söndagshockey

Kumlas 98:or med Richard i backposition lyckades vinna över Örebro med 3-1.

Även om Kumla hela tiden ledde så var slutresultatet inte självskrivet. Som vanligt gjorde Richard en bra insats även om det inte gav avtryck i matchprotokollet. Richard verkade själv nöjd med sin insats så kanske det kan bli lättare i framtiden för Richard att spela med 98:orna.

Vi fick mail idag från Richards lagledning att Kumla har en seriematch mot Örebro samma dag som Cupen spelas i Karlskoga i december. Från början sá Örebro att de gick med på att flytta matchdatum m.h.t. Cupen men sedan har man ångrat sig och sagt att seriematchen ska spelas den 18.12. Detta får till följd att Kumla i matchen mot Hammarö bara kan spela med 2 st femmor medan övriga i laget får åka till Örebro och med förstärkning av 00:or spela mot Örebro. Våra tränare var ganska besvikna över Örebros ställningstagande eftersom man tidigare fått ett löfte om byte av dag för seriespel och det var mot den bakgrunden man anmälde sig till Cupen i Karlskoga. Men – som ledarna sá – Örebro tar alla chanser till att få vinna en match.

Ha en skön söndagskväll så hörs vi i veckan. Sannolikt kommer Toyotaverkstaden att höra av sig i början av veckan så får vi se vilken dag det blir en tur till K-skoga.

Många hälsningar till er båda

Tommy