Efter sen hemkomst, matlagning och diskning så har jag nu äntligen fått tid att höra av mig med resultatet från Richards match mot Örebro. Kumla vann med 7-3 efter att har resultatet 4-0 efter 1:a perioden. Som vanligt gjorde Richard en habil insats – som jag sagt tidigare – han gör det man kan förvänta sig av honom. Vid några tillfällen gjorde han ensamraider in i motståndarnas zon men tyvärr blev det inget mål till protokollet eftersom han var ensam utan någon att passa till. Det som var skojigt att se var att tränarna lät Richard spela centerforward i slutet av 3:e perioden och det gick bra det också, men som sagt det blev ingen notering i målprotokollet. Även Richards backkompis Edvin fick chansen att spela forward i 3:e perioden. Jag sá till Edvins pappa som stod bredvid mig på läktaren att i och för sig var det kul att grabbarna fick pröva på att spela i kedjan men framförallt måste det ha varit nyttigt för de som alltid spelar i kedjan att få pröva på svårigheterna att spela back. Det ska bli intressant att se vilken plats i laget som Richard kommer att få spela på i morgon när 98:orna möter Örebro på samma arena som idag.

Referat av en något sliten hockeypappa/Tommy

Inget hoppsann här inte, utan som vanligt så vann Kumla Black Bulls.

Får se hur det går i december när de möte rBofors och Richard får möta sin kompis Hugo på isen.