Hugo har precis spelat klart dagens hockeymatch mot Forshaga.

Bofors fick stryk med 8 – 3. Hugo var inte inne på något baklängesmål. Gjorde en assist och fick en utvisning. Resultatet speglar dock inte matchen. Det var egentligen mycket jämt mellan lagen men Forshaga hade den lille nr 20. Så liten kan skillnaden vara ibland, liten kvick, duktig på skridskorna och mycket effektiv. Bofors var inte lika effektiva men låg hårt på Forshaga. smiley

Bofors spelare nr 12 har så här långt in på säsongen gjort stora framsteg, framför allt i skridskoåkningen men också i att få med sig både klubba och puck … samtidigt, samt hans smarta sätt att uppföra sig på plan utan puck. Detta får en gammal rutinerad fotbollsmittback att nästan bli tårögd, t ex att jaga målvaktsklubbor och ta i lite extra när man reser sig upp ur en hög. smiley

Å så har vi coach Höglund, i alla fall Camillas ”The Special One”