Hugo har idag varit i Skåre och spelat mot Skåres p-99:or med Bofors p-00:or. (Krångligt det här, får se om jag fattade rätt smiley). Matchen slutade 4 – 4.

Enligt hockey-pappa-reporter-Niklas var det en riktigt bra match. De yngre killarna stod upp bra. Tränaren sa till laget innan matchen att det nu var de äldre killarna (Hugo bl a) som fick ta tag i matchen och dra ett tyngre lass. (Sån´t kanske man inte ska säga till Hugo smiley) Hugo gjorde i alla fall som han blivit tillsagd och kämpade och tog i. 1 utvisning (endast smiley) 1 – 0 målet samt ett bortdömt mål, (domaren erkände att han hade blåst för tidigt) blev resultatet denna söndag.

Å så har vi klämt in Hugos spelkompisar denna söndag. Tyvärr i de fula gamla tröjorna.

Hallå, ska ni inte byta ut lagbilderna snart å få de rätta färgernasmiley