Rapport från flygande/flängande/hockey-fotbollsreportern Tommy:

”Kumla vann över Nora med 8-2 och Richard fick pröva på att spela vänsterytter matchen igenom. Han klarade sin uppgift bra även om han inte kom med i målprotokollet. Det var nog också mycket nyttigt för Richard att få spela i kedjan och få känna på alla tacklingar och bevaka så det inte blev offside etc. Han åkte in i sargen ett antal gånger efter att ha fått ordentliga tacklingar. Vad han också kunde konstatera (vilket även vi 99-föräldrar snabbt noterade) var att tempot för 98-orna är betydligt högre än 99-ornas, vilket fick till följd att Richard var ute på isen kortare stunder än vad han brukar. Men som sagt så klarade sig Richard bra i dagens nya position.”

Många hälsningar från trött hockeyfarsa.

Richards spelkompisar denna söndag.