Äntligen, här kommer det

Rapport från Katrineholm – Halloween-Cup – hockeyreporter Tommy smiley

”Vi hade en heldag (PUH!!) i Katrineholm i lördags – uppstigning kl 05.30 och hemkomst kl 21.00. Matcherna kom ju inte direkt efter varandra utan mellan några matcher var det ganska långa uppehåll och Katrineholm en lördag middag/em är ingen höjdare när det gäller att fördriva tid. Hursomhelst så vann ju Kumla Halloween Cupen och det trots att de i några matcher inte spelade efter sin bästa förmåga.

Det var genomgående nerviga matcher och i en av matcherna blåste domaren för mål samtidigt som slutsignalen gick så det var en riktig sinkadus. Richard klarade sig från utvisning även om det vid några tillfällen kanske skulle ha varit motiverat – men domaren dömer. Sedan kan man ju fundera på vad Eva brukar säga att en back som inte blir utvisad gör inte sitt jobb. Det är ju svårt att under lång dagsturnering hela tiden spela på topp men sammantaget tycker jag nog att Richard får godkänt för sina insatser – (partsinlaga från hans far).”

Team 99 – HalloweenCup lördag 16 oktober i Woodyhallen

Lagen: Strängnäs, Finspång, Gnesta, Motala, Kumla och Katrineholm

Gruppspel:

Motala – Kumla 3 – 4

Kumla – Strängnäs 4 – 4

Semifinal:

Kumla – Finspång 7 – 4

Final:

Kumla – Strängnäs 4 – 3

”Eva brukar säga att en back som inte blir utvisad gör inte sitt jobb” men kanske inte en utvisning varje match. Inte ens Hugo blir ju det. Men när det behövs så………..smiley