Hugo:

Reporter Niklas rapporterar: ”Bofors 99 hälsade på i Hällefors och spöade dem med 10 – 0. Hugo hade 3 ass och inga utvisningar !!!! frågade Hugo om hur motståndarna var. Lite sämre än Kumla men en rätt kass målis. Camilla kommenterade att det finns fina svampskogar utanför Hällefors och att de har roliga farthinder??????”

(Det där om farthinder lät jag vara med om någon kan ge ytterligare information. Såg hon inte matchen?)

Richard:

Hej, vi glömde att intervjua Richard och/eller Tommy när de hämtade Marcus……….. Men en snabbis är att Richard gjorde inget mål och ingen assist. Han var heller inte utvisad någon gång. En av matcherna (tror det var i grundspelet) gjorde de 4-3 målet samtidigt som HesaFredrik gick! Ingen tid för motståndarna att komma tillbaka där inte. De låg under och kom igen i flera matcher. Moral alltså.