I kväll var vi i Nobelhallen, vi vanlig arbetarklass alltså som lyckats spara till sittplats och inte som överklassen som smorde kråset i restaurangen (hoppas maten smakade bra i alla fall Bertil), anledningen var att vi ville kolla på flaggpojkarna.

Hugo och hans kompisar skötte sig med den äran. Plockade puckar och viftade med flaggor. Bra grabbar!!!!

Tyvärr Janne var det inte ett Elitserielag vi såg i Nobelhallen i kväll (å då menar jag inte BIK). Leksand vann med 4-2 mot Bofors men det var mer Bofors individuella misstag vid mål 2 och 3 som gav utdelning för Leksand än att Leksand skulle var så mycket bättre. Skillnaden mellan lagen var inte så stor. Bofors hade perioder bl a de första 5 minuterna och sedan under perioder i matchen när man pressade Leksand hårt, speciellt i sista perioden. Ska Leksand gå upp krävs det mycket, mycket mer!!!!!!!!!!!! Jens Bergenström blev matchens lirare för Leksand men mera slätstruket gäng får man leta efter.