Lång dags färd mot natt….. men vi har haft det roligt. Mycke kul* fotboll har vi sett. Nu ser vi framemot söndagen. *ha ha, Lat Kulen rulle – som Norrmannen sa

Kumla inleder på söndag 09:00 mot IFK Hedemora och detta borde inte bli något problem bara Kumlakillarna är vakna (första match tidig morgon = problem). Men!!!! Om Kumla vinner väntar HamKam – Riktigt duktiga Norska guttar som gjorde 8-1 på KB, 12-0 mot Skyllberg och 13-0 mot Åtorp (KB gjorde i serien 16-0 mot Åtorp…) Att HamKam inte skulle klå Sporten i åttondelen är det nog ingen som sett dem skulle tro på. Tror det kan ta stopp för Kumla där.

Kumla fick en straff och den la Straffläggare Richard dööö-säkert in. (Ursäkta fotografen som inte kan kameran ännu.)

KB hade turen/oturen att möta HamKam i första matchen å finns det ETT lag som är tröttare än Kumla på morgonen så är det KB. Men KB fixade till resterande matcher och spelar kl 10:00 söndag fm mot KIF HFK (tror det är Karslund i Örebro)

Går de vidare får de möta ett Karlstad BK-lag (Karlstad BK vit och blå möter nämligen varandra i åttondelen) Ser inte omöjligt ut för KB att komma vidare till Semi. Karlslund har nämligen i gruppen mött – Bråten (kom 2:a) Kristinehman och Gullspång.

Om bara Pajas 1 och Pajas 2 i KB vaknar och kör igång som de kan ska det nog gå bra för KB på söndag.

Vi ser framemot en lååååååååååååååång söndag. Finalen kl 15:30