Igår (tisdag) såg vi en ny engelsk deckare på TV. Mycket ovanligt av oss, eller hur smiley. Det var Kommissarie Gently på TV9. Kan mycket väl rekommenderas, TV9 tisdagar kl 21.00. Serien utspelar sig i England i början på 60-talet. En blandning av Morden i Midsomer och Life on mars!

Bilden nedan är för övrigt den amerikanska besättningen som spelade in sin version av Life on Mars. Han längst till höger ska vara Gene Hunt. Ursäkta mig men bara jag tänker på det får jag ett skrattanfall. Att amerikanarna alltid tror att de kan bäst. Minns också deras korkade försöka att göra en egen version av Couplings.

Å här är det riktiga Life on Mars gänget!! Bara dialekten Hunt pratade varju ….

Kanske dags för en repris.

Morden i Midsomer med Troy, min favorit. Å då var ju Barnaby fortfarande snygg smiley

Å så den nye Barnaby! Får se hur det blir. Men det ska finnas fyra nya ännu ej visade avsnitt av Morden med ”den riktige Barnaby” kvar. Så då var det inte det allra sista avsnittet med John Nettles som gick härom veckan. Det ska troligtvis visas till jul!!