Jag snubblade över dessa citat av Liverpool-ledar-legenden Bill Shankly. Läs och njut…

”When you get the ball, I want you to beat a couple of men and smash the ball into the net, just the same way you used to at Bury,” said Shankly. Lindsay replied: ”But Boss that wasn’t me, it was Bobby Kerr.” Shankly turned to Bob Paisley and said: ”Christ Bob, we’ve signed the wrong player.”

(Med anledning av offside-regeln) ”Om en spelare inte påverkar spelet eller söker en fördel, så borde han göra det! ”

They say Football’s a matter of life and death – but it’s more important than that.

Jag var Englands bäste tränare, eftersom jag aldrig slingrade mig eller lurade någon. Jag skulle bryta benen på min fru om jag spelade mot henne, men jag skulle aldrig lura henne.

(På Dixie Deans begravning): ”Jag vet att det är en sorgsen anledning till detta, men jag tror att Dixie skulle bli häpen om han finge veta att han även som död kunde dra mer folk än Everton kan en lördagseftermiddag.”

There are two great teams in Liverpool…Liverpool and Liverpool Reserves.

-När jag inte har något bättre att göra så gillar jag att kolla ner i ligatabellen, för att se hur Everton ligger till.