Tommy har lämnat rapport:

Hej!

Här några resultat från dagens matcher för Richards lag. I första matchen mötte de Karlslund och fick stryk med 5-1. Matchen var inte så ojämn som resultatet säger utan Kumla var med i matchen men de fick inte in bollen i mål – bollen var i stolpen, straxt utanför och vid ett par tillfällen var det öppet mål och man lyckades ändå inte få in bollen. Dessutom var domarinsatsen så svag att lagledarna från båda lagen var överens om att anmäla domaren till tävlingsledningen. Femte målet som motståndarna fick var efter att en Karlslundspelare stoppat bollen med handen straxt utanför målgården och sedan sköt den i mål.

I den andra matchen mötte de Spånga och fick stryk med 8-0. Kumla hade inte en chans. Visserligen kämpade man men nästan samtliga i motståndarlaget var snabbare än Kumlas snabbaste spelare (lite överdrivet)och dessutom hade motståndarna en mycket bra passningsspel så Kumla blev i princip utspelat. ”Vår” målvakt var duktig för det kunde lätt ha blivit en tvåsiffrig förlust.

Jag tycker nog att Richard skötte sig ganska bra i båda matcherna.

Förhoppningsvis kommer det att gå lite bättre i morgon BK Kenty vad det nu är för lag. Hejsningar Tommy