tror jag det blev till slut. Om inte grabbarn i KB var så små som de är, födda 1999, skulle man tro de hade släppt lös på Wickan i lördagskväll. Hugo spelade på mitten och fick inte fart på benen som han brukar. Adam spelade mittback och hade det inte lätt när Bråten öste på och han inte fick den hjälpen han skulle ha haft. Bråtens nr 10, David, är en suverän spelare och jag hoppas det håller i sig för honom i framtiden, han kan bli något stort. David är skillnaden mellan KB och Bråten. Dessutom är han bara en -00. Kan man inte protestera mot att David spelar med P-99. Han ska väll spela i Bråten P-00? smiley

Publiken anländer

Matchen börjar

Storasyster var på matchen och visade intresse för lillebror smiley

Fotboll kan var väldigt kul även om man förlorar ibland smiley

En har spelat och en har varit coach! Gissa?