Grattis Richard. Det måste vara kul för en liten ”Dretonge”smileysmileyatt vara med i laget, härligt att du har så många kompisar, hälsar Eva & Morfar

Så här står det i Kumla-Nytt om Grabbarna

”I lördags åkte Kumla hockeys P99-lag till Arboga för att spela Annandags-cupen. Tufft skulle det bli då det väntades motstånd av hemmalaget IFK Arboga hockey och välkända Ludvika lighting.

Men allt gick som på räls för kumlingarna då de var helt oslagbara under hela cupen. Kumla hockeys P99-lag ville att det skulle gå som planerat – vinst. Alla visste att det skulle bli svårt men att det var möjligt eftersom det går väldigt bra i seriespelet där laget ligger trea.

Hemmalaget Arboga fick stryk med 1-4, och Ludvika lighting fick stå ut med ännu högre siffror, besegrades med 5-0 av otroligt starka Kumla..

Vände matchen

När det sedan blev dags för final var det som förväntat mycket tuffare. Kumlakillarna mötte Smedjebackens HC, som visade att de också var värda att vinna. En bit in i matchen låg Kumla under med 1-3.

Men efter det tredje målet vändes hela matchen. Kumla tänkte inte förlora och gjorde mål på mål. När matchen sedan hade nått sitt slut visade resultattavlan 5-3 till Kumla hockey!

Mycket starkt av killarna att vända underläge 1-3 till seger.

– Alla får högsta betyg för inställning, kämpaglöd och god sammanhållning under hela cupen, säger P99:s sportchef Jimmy Lekensjö på lagets hemsida.

Silver i Enköping

I tisdags var det dags för nästa cup för P 99, nämligen Sveriges närmaste cup i Enköping. Där gick det i stort sett lika bra, det blev en silvermedalj. Finalen var rena rysaren, då motståndet var hemmalaget Enköping. Men till slut segrade hemmalaget med 0-2.”