Rapport från fotbollskommentator Tommy – Lördag 8 augusti:

Har just kommit hem från Fagersanna och fotbollscupen. I eftermiddags spelade Richards lag fem matcher och vann 4 och en oavgjord. Med detta resultat hamnade de på andra plats i sin grupp. Borås vann gruppspelet på samma poäng som Kumla men de hade en bättre målkvot – 40-7 mot Kumlas 25-9. Laget spelade faktiskt väldigt bra ”trots” det varma och soliga vädret och jag tycker att Richard gjorde riktigt bra ifrån sig. I morgon ska de få spela minst 2 matcher (det kan bli fler beroende på vinster eller förluster). Första matchen spelas 09.15 och då ska de möta Heimer som kom på tredje plats i den andra gruppen. Å andra sidan blev Heimer cupsegrare förra året så vi får se hur det går. Cupspelet pågår hela förmiddagen och final kommer att spelas kl 12.40 (vilka lag det nu blir). Både ledare och spelare var mycket nöjda med arrangemangen kring cupen så jag hoppas det har blivit några minnesrika dar för Richard.

Rapport från fotbollskommentator Tommy – Söndag 9 augusti:

Dagens första match, mot V Frölunda, vann Kumla med 3-0 och andra matchen, mot Jönköping, förlorade man 4-7. Resultatmässigt blev det en sjätte plats för laget. Cupsegrare blev Onsala BK som i finalen slog Heimer. Fagersanna hade slagit på stort såtillvida att Fotbollsförbundets ordförande, Lars-Åke Lagrell var prisutdelare. Pojkarna verkade trötta idag så det blev inte det bra spel som de brukar prestera. Det är väl så att fem matcher på en eftermiddag (i går) sätter sina spår. Hursomhelst var grabbarna nöjda med vistelsen och tyckte man hade haft kul.