Hugo är tillbaka.

I lördags var vi på fotboll i Råtorp. KB:s andralag mötte Råtorp i div 5. Äntligen var det dags för Hugo igen. Foten har läkt bra och ingen annan sjukdom störde. Frisk och kry och spelsugen. Råtorp vann med 6-1. Tyvärr blev siffrorna aningens förstora. Råtorp har ett hyfsat spelande lag med ett par killar som nog skulle plats högre upp i seriesystemet. KB2 har en medelålder på 17,5, när inte Hugo är med, och det märks att de är lite för försiktiga och orutinerade. Men vi njöt i solen och att det äntligen är fotboll igen. Såg senare på dagen Sverige få stryk av Norge i fotboll och inte var de svenska mittbackarna så mycket bättre än KB2s.

Hugo spelade hela matchen. Första halvlek spelade han på sin kant men i andra halvlek fick han gå in och ta tag i mitten på mittfältet. Det gör han bra. Lagom tuff och vinner mycket boll. Det var också Hugo som spelade fram till KB:s enda mål.

Här är vi i början på matchen. Solen sken och ännu stod det bara 1-0 till Råtorp.

Hugo jobbade på på sin kant

Det var trångt och tätt många gånger men inte särskilt hett, mer än då och då

Hugo har utvecklat sig mycket under sin tid i Gottfridsberg.
Han har blivit mycket duktig på att driva upp bollen och täcka den.
Dribblar och gör konstpassningar.

Första halvlek avslutades med en straff och 3 – 0 till Råtorp. Där dog matchen.
En mycket konstig straff. Dommaren hade inte en av sina bättre dagar,
men det hade inte domaren i Sverige – Norge-matchen heller 😉👍