Här kommer ett referat från helgen 12-13 september 2009. Inte undra på att jag känner mig gammal och trött redan nu, för detta var inte den enda helgen i detta tempot. Jag skriver ibland en liten slarvig dagbok men om denna helgen skrev jag lite mera:

”KB Karlskoga gul mot Nordmarks IF, Hugos KB vinner med 15-0. Vädret är soligt och fint.

Efter den matchen åker Pelle och jag till Kumla och ser Richard spela 4-4 mot Hallsberg.

Middag äter Pelle, jag, Richard och Tommy på pizzerian på torget. Hem till Kryssvägen där Hugo sluter upp.

17.00 åker vi till Dalvägen för Matildas födelsedagskalas. Camilla bjuder på Tacopaj m m. Gott! Vi åker hem strax efter 22.00 och stoppar grabbarna i säng och de somnar direkt.

Sedan blev det söndag, men därifrån har jag inga bilder förutom denna nedan.
Gissa vem som kom på denna iden inför fotograferandet 😏

På väg till Oskars match. Gissa var Hugo är …..

Grabbarna går upp – dvs Hugo hoppar ner från våningssängen med en tung duns och väcker på det sättet Richard – strax efter 07.00. Pelle är redan vaken och får ta hand om dem. Sedan kör Hugo & Richard Spoore och Wii Resort hela dagen förutom en stund när vi går och ser Oskars spela fotboll och få stryk med 0-4. Mamma & pappa kommer och återlämnar Findus och stannar och fikar. Karin och Oskar kommer förbi med lingon och Tommy dyker också upp till fikat. Farmor & farfar skjutsar hem Hugo som siste man ca 18.20. Då rasar vi ihop framför tv och ser en gammal Midsommer med Tom Barnaby.

En liten fundering jag fick när jag läste dagboken;
skulle vi koka dessa lingon också 😣😏😨 samma dag😣