HÀr kommer ett referat frÄn helgen 12-13 september 2009. Inte undra pÄ att jag kÀnner mig gammal och trött redan nu, för detta var inte den enda helgen i detta tempot. Jag skriver ibland en liten slarvig dagbok men om denna helgen skrev jag lite mera:

”KB Karlskoga gul mot Nordmarks IF, Hugos KB vinner med 15-0. VĂ€dret Ă€r soligt och fint.

Efter den matchen Ă„ker Pelle och jag till Kumla och ser Richard spela 4-4 mot Hallsberg.

Middag Àter Pelle, jag, Richard och Tommy pÄ pizzerian pÄ torget. Hem till KryssvÀgen dÀr Hugo sluter upp.

17.00 Äker vi till DalvÀgen för Matildas födelsedagskalas. Camilla bjuder pÄ Tacopaj m m. Gott! Vi Äker hem strax efter 22.00 och stoppar grabbarna i sÀng och de somnar direkt.

Sedan blev det söndag, men dÀrifrÄn har jag inga bilder förutom denna nedan.
Gissa vem som kom pĂ„ denna iden inför fotograferandet 😏

PĂ„ vĂ€g till Oskars match. Gissa var Hugo Ă€r …..

Grabbarna gĂ„r upp – dvs Hugo hoppar ner frĂ„n vĂ„ningssĂ€ngen med en tung duns och vĂ€cker pĂ„ det sĂ€ttet Richard – strax efter 07.00. Pelle Ă€r redan vaken och fĂ„r ta hand om dem. Sedan kör Hugo & Richard Spoore och Wii Resort hela dagen förutom en stund nĂ€r vi gĂ„r och ser Oskars spela fotboll och fĂ„ stryk med 0-4. Mamma & pappa kommer och Ă„terlĂ€mnar Findus och stannar och fikar. Karin och Oskar kommer förbi med lingon och Tommy dyker ocksĂ„ upp till fikat. Farmor & farfar skjutsar hem Hugo som siste man ca 18.20. DĂ„ rasar vi ihop framför tv och ser en gammal Midsommer med Tom Barnaby.

En liten fundering jag fick nÀr jag lÀste dagboken;
skulle vi koka dessa lingon ocksĂ„ 😣😏😹 samma dag😣