Det kom nämligen ett pling i telefon, ett SMS från Niklas. Hugo var hemma i Karlskoga och var uttagen att spela med B-laget på söndag-kvällen. Så 18.00 infann vi oss på Kemab-Arena.

Jag tror inte jag sett Hugo spela fotboll sedan augusti förra året. Abstinens var stor.

Det här laget är i stort sett helt nytt för mig. Även ledarna var nya. Att jag kände igen Nille och Zacke beror på att de spelade med a-laget förra året. Men det var en angenäm bekantskap det här laget. De spelade en snabb och teknisk fotboll. Dessutom var laget bättre coachade i år (sorry Tom, men jag tycker det). Det var inte så ryckigt. Hugo spelade t ex högerytter hela första halvlek. Förr i b-laget kunde han ha tre olika positioner på 40 minuter. Det blir ryckigt både för spelaren och laget när det byts och rörs om på det sättet.

Villastaden från Kristinehamn var motståndet. Hugo spelade högerytter och for fram som ett jehu på sin kant. Hela laget spelade väldigt bra och det var omväxlande korta bollar på mittfältet och långa bollar på kanterna. Och om Nille hade haft vänsterskon på rätt fot hade han gjort minst två mål första halvlek 😊😖🤣.

Fint folk kommer sent 😊👍 som ni märker har matchen hunnit börja innan Niklas och Camilla kommer till matchen.
Fortsatt referat i morgon.