Försäsongsmatcherna är igång. Hugo var uttagen till a-lags-match lördag den 22 februari mot Köping. Han hoppade in som högerback när det var ca 30 minuter kvar av andra halvlek. Ett bra inhopp. Men Hugo som back ……
I en tät situation framför målet gör högerbacken en snurrfint 😮🤐 när han ska ta bort bollen. Det funkade men det blev lite pustande bland publiken. Slutresultat blev 0 – 0. Hugo skötte sig bra. De var en hyfsad match av KB men det saknades mål.

Denna gång var Hugo uttagen till a-lagets match mot Ölme. Ölme är div 3 och KB div 4. KB har värvat Ölmes tränare och 2 av deras bättre spelare. Det var en rejält tjurig, tuff och rätt så ful match från Ölmes sida och ju längre matchen led desto värre blev det. Tränaren för KB valde att inte släppa in de små – som var avbytare – mot ett så starkt och tufft lag som Ölme. Men då känner han ännu inte Hugo. KB missade en straff. Mycket synd. Slutresultatet blev 0 – 0. En prestigeförlust för Ölme. En bra match av KB. Det ser lovande ut för säsongen då man har ytterligare några spelare som ännu inte varit med på planen.   

Vädret var hyfsat.
Jag har fotat med telefonen.
Bryr mig inte om kameran på försäsongen.
Dels får Hugo inte spela så mycket och
dels är det kallt
Hugo är den blåe längst till vänster, nr 26
Prestigeförlust för Ölme med bara 0 – 0 mot KB 😀😁😂🤣
Kanske inte så nöjd men verkade inte heller missnöjd.