I söndags spelade KB juniorerna mot Kungsör. Seriefinal. Vid vinst hade KB vunnit serien. Men KB uppförde sig som de inte visste, eller i alla fall inte brydde sig, om betydelsen av matchen. Pratades det inte om det eller peppades det heller inte för matchens betydelse vid uppvärmningen och taktikgenomgången före matchen? KB:s insats kan snällast beskrivas som slätstruken. Tyvärr gäller det för Hugos insats också. Hugos insats kan ju också bero på att han spelade på tre olika positioner under matchen, varav två för honom rätt så ovana.  

Kungsörspelarna kämpade och slet och stod i. De hade rejält med publik med sig också. De visste vilken betydelse matchen hade.

Eftersom KB ändå var bättre än Kungsör under större delen av matchen kan man ju undra hur mycket KB hade vunnit med om de ens hade försökt att spela fotboll. Baklängsmålen var två försvarsmissar, men eftersom KB inte gjorde några mål och knappt hade en enda målschans eller skott på mål så kvittar ju det också.

Ta bort 3 poäng från Kungsör och lägg på KB och det hade varit 16 p för KB och 15 för Kungsör och då har KB ändå en match kvar kvar att spela.

Synd för om KB vunnit hade Hugo varit med och vunnit två serier i år.

Hugo började bra. Var riktigt på hugget.
Hugo höll sig framme på offensiva hörnor!
Flera gånger.
Stackars, stackars Kungsörsspelaren.
Barbro, Eva, Erik, Niklas och Camilla.
Offensiv kamp igen. Men så bra var inte KB (eller Hugo) som det kan se ut på bilderna. Förövrigt inte så många bilder med aktion på heller. Speglar matchen väldigt bra.
Kungsör var väldigt glada!
Sur eller sur!
När ser vi de två här igen?
Arvid gjorde en bra match!