KB öppnade starkt. Var riktigt bra i första halvlek och ägde matchen. Hugo gör första målet efter 11 minuter, rakar in en passning från Berk i öppet mål, och det ser verkligen bra ut.

Hugo efter målet med Viktor och Edvin.
Tyvärr så började KB backa hem och försvara ledning i mitten av andra halvleken och KBK fick ta över. KB hamnade i knät på den idag också superbe målvakten David. I 85 minuten får KBK en frispark i bra läge och killen slår den verkligen snyggt och så var det kvitterat, surt. KB orkade inte växla upp igen utan vi får vara nöjda med 1 – 1.

Edvin, ger alltid alltid. Matchens lirare smiley
Edvin var tillbaka på mittfältet och det gav styrka till anfallet, men men så svårt KB har att göra mål. Edvin dagens lirare tillsammans med David. Hugo gjorde en helt okej match. Hans spelstil behövs mot lag som KBK.

Hugo är alltid med i trånga situationer, idag med nr 14 på tröjan.

Det var en bra domare idag. Tur då det kan bli ganska tufft mot Karlstad.

Karlstad har skrivit ett bra referat på sin hemsida. Nu tycker KBK att det var en jämn match och ett rättvist resultat så det tolkar jag som att KB skulle ha vunnit smileysmiley