Sista matchen i serien för KB i kväll mot Karlslund. Det blir en spännande sista omgång i P16 Regional Västra-serien då Skiljebo SK och IK Franke möts i en ren seriefinal. Skiljebo måste vinna matchen, för Franke räcker det med oavgjort, för att vinna serien. KB är redan klar trea då Karlstad BK spelat färdigt. Om Franke vinner har KB bara 1 p upp till Skiljebo på andra platsen, det skapar många ”tänk-om-tankar”. (Det förutsätter givetvis att KB vinner över Karlslund …smiley …)

”Tänk-om …” Hugos nick inte träffat ribban… osv smiley

Men jag tycker KB har gjort en fin serie i år trots ”tänk-om …” smiley

Å så blev Sturehov, detta fantastiska lag, uteslutet … Det nämner de inte med ett ord om på sin hemsida. Där ångar man på med superlativ om en bra säsong och fin spelarutveckling smiley Undrar varför, drog de sig ur självmant, eller för många WO eller … fick de andra nog av Karls mamma smiley