Bofors U14 lag har idag slagit Arvika med 5 – 2

Förstår ju att det ä roligare att dänga Närkingar men, men, stor skillnad på insatsen i matchen mot Örebro i lördags och mot Arvika idag.

Vinst visserligen men inte mycket mer än så. Tänk så bra Bofors skulle bli om spelarna lärde sig släppa pucken i tid. Hugo gjorde vad han skulle. Inget framåt och heller ingen utvisning vilket måste ses som en stor bedrift eftersom det var P-A som dömde. Stor skillnad mot i lördags då Hugo verkligen ägde. Bäst i Bofors var målvakten och med lite bättre hjälp av backar/forwards hade han kunnat hålla nollan. Bofors leder med 4-0 och släpper upp Arvika till 4 – 2 . Onödigt, så bra var inte Arvika. I ett numerärt överläge för Arvika bestämmer sig Wille (tror jag det var) för att sätta punkt för matchen och gör 5 – 2. Vinst = godkänt. Men ska det bli MVG får de lära sig att pucken ska göra jobbet!

Cirka 3 Arvika spelare krävdes det för att få stopp på Hugo stundtals.

Ett kärt återseende verkar det som smiley

En utvisning fick Hugo med sig. Inget besök i utvisningsbåset trots P-A.