smiley Här kommer en lite utförligare rapport från Kungsbacka, tillverkad av Tommy

Hej!

Det var en trött Richard som kom hem vid pass 00.30-01.00 i natt efter att ha spelat 6 matcher i cupen i Kungsbacka.. Första matchen i går började kl 10.00 och den sista började 19.45. I gruppspelet mötte de Hanhals, Rögle, Arvika och Åmål. De vann sin grupp och fick i semifinal möta Troja/Ljungby; en match som de också vann. Sedan blev det finalspel mot Frölunda och där förlorade grabbarna med 6-0. Kumlingarna var trötta och hade ?bly i skridskorna?, vilket gjorde att man inte hängde i med i skridskoåkningen. Jag tror dock att man var nöjd med sin 2:a plats bland 10 deltagande lag. Enligt erhållna rapporter så skötte sig Richard bra, gjorde bl.a. två assist men fick tyvärr bara en protokollerad. Ett ögonvittne berättade att Richard spelade bäst mot Rögle och det var också den match som Richard själv tyckte det var skojigast att spela. Om jag förstod referaten rätt så var detta den cup där Richard blivit mest ansatt med tacklingar. Vid ett tillfälle åkte han in i sargen med huvudet före efter en tackling och när han sedan reste sig upp så fick han motståndarens handske i ansiktet. Inte sportsligt! Jag bad Richard berätta om denna tackling idag vid lunchen men han säger att han inte minns vad som hände bara att han blev tacklad men sedan minns han inte så mycket mer. Hursomhelst så verkar Richard mycket nöjd med sin dag i Kungsbacka.Hj h Tommy