Hej!

ÄNTILIGEN!!!! Här kommer resultaten från dagens Transtenscup i P98;

Gruppspel;

Kumla-Hallsberg 0-0

Kumla-Adolfsberg 1-2

Kumla-Zeros 1-0 (Zeros vann sedermera A-slutspelet)

Kumla-Sköllersta 4-0

B-slutspel;

Kumla P99-Kumla P98 3-1

Final B-slutspel Kumla P99-Hallsberg 0-3

Grabbrna tog alltså silvermedalj i B-slutspelet, vilket var mycket bra m.h.t till att de spelade mot grabbar som var ett år äldre. Prestationen var dessutom bra m.h.t. till att de kom till Hallsberg kl 07.00; spelade de fyra första matcherna innan kl var 13.00 och i den värme som blev under dagen. Sedan blev det ju en väldigt lång paus i spelet från ca kl 13.30 till 16.50 då man mötte Kumla P98 och sedan kl 18.00 mötte Hallsberg (som man i första matchen spelade 0-0 mot).

En lång dag med mycket solsken och värme. Jag kan nämna att i avgiften till cupen ingick ingen mat utan mellan 3:dje och 4:de matchen åkte pappa hem och kokade makaroner och stekte korv som Richard fick på plats i Hallsberg. Häpp!

Många hälsningar

Tommy